Södertälje Padel

Hansavägen 6

151 38 Södertälje

Friskvård

Publicerat: 2022-09-23

Är du en av dom som inte nyttjat ditt friskvårdsbidrag ännu?

Just nu har vi ett dunder-erbjudande när man köper krediter. Utnyttja t.ex ditt friskvårdsbidrag och få uppemot 20% mer speltimmar oavsett belopp och på flex-kortet.

Hur du nyttjar friskvårdsbidraget via Matchi

Padel är en av många aktiviteter som har blivit godkända av Skatteverket att nyttja sitt friskvårdbidrag på. Här vill vi hjälpa dig att göra det enklare att förstå hur du kan få ut ett giltigt kvitto direkt via din profil på MATCHi.

Först och främst är det viktigt att du har uppdaterat din MATCHi-profil med korrekta uppgifter såsom förnamn, efternamn, personnummer etc. Profilen kan du uppdatera genom att klicka på ”Profil” upp till höger och välj ”Min profil” i rullgardinsmenyn. Därefter kan du i högra kolumnen på sidan uppdatera din profil med rätt födelsedatum och adress.

Det går även bra att komma in till oss och få hjälp med att nyttja ditt friskvårdsbidrag. Vi hjälper er gärna!

Strötid, klippkort eller värdekort?

På vår MATCHi- sida köpa ett av våra värdekort. Dessa värdekort (krediter) laddas på ditt MATCHi-konto och kan i sin tur användas för att boka strötider, aktiviteter och privatlektioner.

Våra olika typer av värdekort hittar du HÄR

Var hittar jag mitt kvitto i Matchi?

När du har gjort ett köp via MATCHi kan du komma åt ditt kvitto genom att återigen klicka på ”Profil” uppe till höger (på dator) och senare klicka på ”Mina betalningar” i rullgardinsmenyn.

Där samlas alla dina betalningar och dessa kan du spara som PDF alternativt skriva ut direkt om så önskas.

Det är alltså viktigt att du har en korrekt uppdaterat MATCHi-profil för att informationen på kvittot ska vara giltig.

Har du några frågor angående kvitton eller våra klippkort/presentkort är du alltid välkommen att ringa till vår reception på 08-550 888 58.

Varmt välkommen att spela på några av världens bästa padelbanor! In och boka din speltid via MATCHi. Vi ses på Södertälje Padel!