Södertälje Padel

Hansavägen 6

151 38 Södertälje

Krafttag mot spridningen av Covid-19

Publicerat: 2020-11-17

Efter noggrann utvärdering av Folkhälsomyndighetens nya direktiv och i samråd med specialister på området har vi valt att initiera TRE KRAFTFULLA åtgärder på Södertälje Padel för att möjliggöra fortsatt drift. De allmänna råden om hygien och avstånd kvarstår givetvis men vi väljer nu att ta ännu starkare tag om situationen. 

Vi kräver att du följer och respekterar våra nya regler och åtgärder tills dess att nya direktiv presenteras.
1. Ordnings- och entrévakterSom ett första led i att öva tillsyn på våra nya regler kommer vi ha vakter på plats. De är på plats för allas säkerhet och kommer guida dig i ditt besök. 

2. Tid före / efter spel:Det är förbjudet att vara i hallen mer än tio (10) minuter före och efter speltid. Vi vet att det är tråkigt och ni är hjärtligt välkomna att tillbringa massa fritid oss oss sen, men just nu ber vi dig:

-Anlända till hallen tidigast tio minuter före utsatt speltid -Lämna hallen senast tio minuter efter utsatt speltid
Om du kommer tidigare kommer vår vakt att be dig vänta i bilen. Vi strävar efter att endast ha spelande folk i hallen så under denna period ber vi er även att lämna barn / familj hemma. De är givetvis varmt välkomna igen när denna period är över. Under denna tid kommer även vårt barn- och yogarum hålla stängt. 
De närmsta dagarna bygger vi om spelschemat så att starttiderna i hallen inte tillfaller samtidigt. Det kommer att finnas hel- och halvtider. 

3. In- och utgång:Vi utökar antalet in- och utgångar. Vi kommer att använda en ingång som entré och en annan som utgång. Våra vakter och personal kommer guida dig i hallen. Detta för att undvika eventuell trängsel, förändra flödesschemat i hallen samt säkerställa avståndet mellan våra gäster. Vakter kommer också att arbeta inne i hallen för att vid behov, påminna er om våra förhållningsregler. 
OBS! Ni använder som vanligt ”gamla” entrén som ingång.
Vår hall har väldigt generösa ytor men det är trots det viktigt att reglerna följs. På det sättet säkerställer vi alla en säkrare padelhall. Vi vet att många mår bra av att få träna och spela padel och vi måste alla ta vårt ansvar genom att endast komma till hallen om vi är fullt friska.  


Följande åtgärder och regler gäller fr.o.m Måndagen 23e November men vi ber dig utöva försiktighet redan nu. Vårt agerande utöver de ovannämnda åtgärderna kommer att vara kompromisslösa.