Södertälje Padel

Hansavägen 6

151 38 Södertälje

SÖDERTÄLJE PADEL SÖKER RECEPTIONIST

Publicerat: 2022-10-27

Södertälje Padel, en av södra Stockholms finaste padelhallar söker dig som är service minded och vill jobba lite extra på helger och kvällar. Klubben som är öppen alla dagar i veckan erbjuder ett brett utbud av träning, padel, hälsa och välmående
för alla åldrar.

Vem?
Tycker du service är roligt och inspireras av att göra andra människors dag till något extra? Om du även älskar träning och kan grunderna i padel, då kommer du älska det här uppdraget!
Vi söker dig som är en glad och framåt person som är lika bekväm med att jobba själv som ihop med andra.

Man måste kunna ha koll på helheten, kunna sköta kassa och försäljning i shopen. Ta emot kunder, vara stresstålig
och ansvarsfull och varför inte kanske köra en kort instruktion om padel för nybörjare.

När?
Vi söker dig som kan jobba 2-3 kvällar i veckan samt helger och lov. Vanligtvis jobbar folk hos oss extra men vi har också plats för dig som vill jobba mer än så.

Vad?
Ditt jobb kommer främst att handla om att ge våra medlemmar en härlig träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje.

Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla.
Arbetstiden i receptionen varierar då vi arbetar i skift, men hör av dig så berättar vi mer. Vi erbjuder en kul och stimulerande arbetsplats med högt i tak.
Arbetsuppgifter: Drift av anläggning, shop, kundevent, reception och lättare städning.

Vad söker vi hos dig?
Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan använda det såväl i tal som skrift. Har du jobbat med kundservice och kassa förut är det ett stort plus.

Tveka inte att skicka in ditt CV & personligt brev till info@sodertaljepadel.se
Urval sker löpande.
Med vänliga hälsningar
Södertälje Padel